Mededelingen 117- 26 JANUARI T/M 03 Februari 2019

  • Als u dit leest, zullen de Wereldjongerendagen in Panama in volle gang zijn. Op 18 januari ontvingen we groeten uit Soná: ‘Gisteravond hadden de Panamezen, de Surinaamse en de Nederlandse groep een folkloristische avond. Vandaag was er een toeristische rondleiding binnen het gebied Soná en tenslotte de dag afgesloten met een parade van Panamese klederdrachten (….). Maandag vertrekken we vanuit Santiago naar Panama Stad, waar de rest van de activiteiten wordt voortgezet’. Mooie dagen aan onze jongeren toegewenst!Dit weekeinde van 26 en 27 worden er in onze drie kerken kindernevendiensten gehouden.
  • Maandelijkse rouwdienst op woensdag 30 januari om 18.00 uur. Aan het einde hiervan worden de gedachteniskruisjes aangebracht in het rouwhoekje vooraan in de kerk. Iedereen is welkom!
  • ‘Een kwartiertje voor God’: donderdag 31 januari vanaf 16.00 uur. Zegen met het Allerheiligste om 18.00 uur.
  • Zondag 3 februari om 10.00 uur doopdienst baby’s en kleine kinderen. Doopinstructie op donderdag 31 januari om 18.45 uur in de kerk.
  • Op zondag 20 januari 2019 zijn in het kader van de tiener- en kindercatechese gedoopt: Melvin - Joshua - Nurraïz - Sven - Shivany - Chenelva - Jaïm - Denay. Proficiat aan deze jongeren die zich nu voorbereiden op communie en vormsel. Een speciaal woord van dank aan de catecheten voor hun inzet!

No Comments Yet.

Leave a reply