Mededelingen op Noord 175 – 4 april 2020 t/m 14 april 2020

 MEDEDELINGEN OP NOORD

  • Palmzondag:

Niemand kan of mag met eigen palmtakken naar de kerk komen aanstaande zaterdag of zondag. De parochie zorgt voor de nodige palmtakken. Op zondag vanaf 8.45 vm tot en met 10.00 uur vm kunnen de parochianen de palmtakken afhalen vanuit de grote zaal (afstand bewaren). Hierbij vragen wij u dan om een vrijwillige bijdrage voor onderhoud van de parochie.

  • Door de week:

De diensten door de week gaan wel door maar we volgen de maatregel, niet meer dan 10 personen en 1.50m afstand houden. De diensten zijn dus open voor allen tot een maximum van 10 personen.

  • Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Paasnacht:

We verzoeken u om via de virtuele manier met de diensten mee te doen. We nemen u allen mee in onze gebeden… gaarne in deze bijzondere dagen tijd besteden in gebed en meedoen via het scherm… Onze facebookpagina voor livestream: RK Parochie Noord en ons youtube kanaal: RK Parochie Paramaribo Noord.

  • Voor meer informatie, verwijzen wij u graag naar de brief van de pastoor zowel op fb pagina, en op de website van onze Parochie en zij die geabonneerd zijn op de parochie email let op uw inbox.

No Comments Yet.

Leave a reply