MEDEDELINGEN OP NOORD 356 18 – 26 november 2023

MEDEDELINGEN

De BONTE VLINDER kalender is in voldoende mate verkrijgbaar tegen een vergoeding van srd.100,- per stuk. Verkrijgbaar na de vieringen in de grote zaal van H. Driekoningen en in de Sint-Jozef en Sint-Augustinuskerk of tijdens het spreekuur in het secretariaat.

•Op donderdag 16 november zullen elkaar het ja-woord geven in het Sacrament van het Huwelijk: Erwin Emanuels en Gladys Egger.

•Donderdag 23 november herdenkt de Sint-Augustinuskerk te Blauwgrond haar 65e Als geestelijke voorbereiding hierop houden wij een triduüm. Op maandag 20 november, dinsdag 21 november en woensdag 22 november om 18.00 uur wordt het triduüm gehouden met een eucharistieviering. Op donderdag om 18.00 uur is er een plechtige en feestelijke eucharistieviering. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.

•In verband met 35 jaar jubileum van de RK kerk de Barmhartige Samaritaan op 11 december 2023, organiseert de kerk diverse activiteiten. Het volgend event is een songfestival met jongeren uit diverse parochies van het RK Bisdom. Dit zal zijn op woensdag 29 november. De show start om 18.00 uur. Voor de kaarten bent u terecht bij elke kandidaat (voor parochie noord zijn er drie kandidaten, zie flyer in de fb pagina van ons) voor een minimale bijdrage van SRD 150.=. Mis dit niet!

•Op zondag 26 november a.s zullen 15 volwassenen officieel opgenomen worden als geloofsleerlingen in onze geloofsgemeenschap.

No Comments Yet.

Leave a reply