MEDEDELINGEN OP NOORD 387 23 – 30 juni 2024

  • Op zondag 23 juni om 10 uur hebben wij in de H. Driekoningenkerk de Eerste Heilige Communieviering voor catechesekinderen. U bent allen van harte uitgenodigd om in de viering deel te nemen en te bidden voor onze kinderen.

 

  • Hartelijke gelukwensen aan de 9 kinderen van de St. Jozef en de 8 kinderen van de St. Augustinuskerk die zondag jl. voor de eerste keer aan tafel mochten gaan met de Heer.

 

  • Op maandag 24 juni vieren wij het Hoogfeest van de Geboorte van Heilige Johannes de doper en op vrijdag 28 juni het Hoogfeest van HH. Petrus en Paulus. Beide vieringen beginnen om 18.00 uur. U bent allen van harte uitgenodigd.
  • Op vrijdag 28 juni om 19.00 uur ’s avonds in de grote zaal van de H. Driekoningenkerk is de ouderbijeenkomst voor de catechese kinderen van het 2e De ouders zijn verplicht tot deelname. En op zaterdag 6 juli is de afsluiting van 2e jaar catechese met het Sacrament van biecht en eucharistieviering.
  • Onze eerste prikpunt in samenwerking met de Lions Club Paramaribo South is succesvol geweest. Onze tweede prikpunt zal plaatsvinden op zaterdag 6 juli 2024. Plaats; Lokaal 1 van 07.30 u – 9.00 u vm. Onze parochianen en anderen worden in de gelegenheid gesteld, tegen een kleine bijdrage van SRD 20.= (kostendekking van de dag), hun bloedruk- en bloedsuikerwaarde te meten.
  • Is overleden; Sami Tjokropawiro, zij was 81 jaar. Wij condoleren de nabestaanden en hopen dat de mooie herinneringen hen kracht en troost schenken.

No Comments Yet.

Leave a reply