RK Bisdom Paramaribo mededeling i.v.m. het Corona Virus

Beste parochianen,

Mgr. Karel Choennie heeft ons bericht dat de officiële instanties de aanwezigheid van het Covid-19 virus (corona virus) in land hebben bevestigd op vrijdag 13 maart 2020.  Monseigneur vermeldt verder dat hij naar aanleiding hiervan verplicht is om alle kerkdiensten in ons Bisdom af te gelasten vanaf dit weekend van 14/15 maart 2020 tot nader order.
Parochie Noord geeft ook gevolg aan de instructies van de Bisschop en wij zullen daarom ook geen vieringen houden in onze kerken – H. Driekoningenkerk, St. Augustinuskerk en St. Jozefkerk, Geyersvlijt – met ingang van vanmiddag zaterdag 14 maart 2020 tot nader order.
 
Wij zullen u ook tijdig informeren over de voortgang van onze overige activiteiten in deze 40-dagentijd zoals Onze viering van de patroonfeest van H. Jozef op donderdag 19 maart Onze participatie in 24-uurs aanbidding in de Basiliek op zaterdagochtend 21 maart Onze bedevaart naar Batavia op dinsdag 24 maart Onze 1 daagse retraite op zaterdag 28 maart en Lectio Devina op dinsdag 31 maart  
Wij blijven bidden dat de verantwoordelijke instanties het corona virus zo spoedig mogelijk onder controle krijgen en dat het virus zo min mogelijk slachtoffers maakt in ons land. Wij bidden ook voor spoedig herstel van de slachtoffers. Wij danken en bidden ook voor allen die deze zieken met de grootste zorg omringen.
 
Wij danken u voor uw begrip en voor uw medeleven.
Hartelijke groeten of Met Christelijke groet
Pater Kumar
Pastoor Parochie Noord

No Comments Yet.

Leave a reply